Manteniment preventiu de SAI

L'electricitat és un dels elements imprescindibles per als negocis i per a les nostres llars, i els Sistemes d'Alimentació Ininterrompuda (SAI) exerceixen un paper vital en el cas que es donés un tall en el sistema.

No obstant això, per a assegurar que aquests equips funcionin arribat el moment, és fonamental dur a terme un manteniment preventiu. Continua llegint!

Allarguem la vida útil dels teus sistemes SAI-UPS a Barcelona

A AMR Energía coneixem bé aquests equips, fa dècades dedicant-nos a la reparació, manteniment i canvi de bateries dels Sistemes d'Alimentació Ininterrompuda.

La vida útil d'aquests sistemes depèn de diversos factors: la càrrega i l'entorn de funcionament. Per a poder mantenir el seu rendiment al màxim i evitar parades amb possibles riscos i danys, són necessàries una sèrie d'accions periòdiques o manteniment preventiu. T’expliquem més!

Manteniment preventiu de SAI a tota Catalunya

jumbotron

Gràcies al manteniment podem saber amb exactitud l'estat dels SAI o UPS. Des de la nostra empresa comptem amb un equip de suport tècnic que s'encarrega de la posada a punta del teu sistema mitjançant un protocol de proves.

Mesurem el grau de deterioració dels elements i preveiem possibles fallades amb la condició de mantenir la fiabilitat i vida útil del SAI. A més, en cas de detectar alguna fallada, mitjançant serveis de manteniment correctiu o reparació, podem oferir-te les solucions que necessites.

Contacta'ns per a més informació!