Empresa especialitzada en equips SAI-UPS

Empresa especialitzada en equips SAI UPS

Benvingut a la web d’AMR Energía, especialistes en equips SAI a Barcelona.

Des de fa més de dues dècades, vetllem per la seguretat de les teves instal·lacions elèctriques i electròniques a través de la més completa oferta de serveis per a sistemes d’alimentació ininterrompuda (SAI).

Amb nosaltres tindràs la seguretat d’estar en bones mans, les d’un equip de professionals amb una àmplia experiència i altament qualificat.

Manteniment i reparació d’equips SAI a Barcelona

Els equips SAI, també conegut com a UPS (per les seves sigles en angles, uninterruptible power supply) són dispositius que permeten que els equips connectats a la xarxa elèctrica principal segueixin en funcionament quan es produeix una caiguda o hi hagi alguna anomalia en aquesta.

També els protegeixen de danys i eviten que sofreixin danys, gràcies a l’ús de bateries internes en les quals s’emmagatzema l’energia que, arribat el moment, utilitzen per posar-se en marxa.

Com a professionals dels equips SAI a Barcelona, a AMR Energía ens encarreguem del seu manteniment integral, preventiu i correctiu, amb servei de suport tècnic per a sistemes d’alimentació ininterrompuda de totes les marques. Si vols treballar amb seguretat, contacta amb nosaltres. Estudiarem les teves necessitats per posar al teu abast la solució que millor resultats pugui oferir-te.

Servei tècnic integra

A AMR Energía oferim als nostres clients la millor oferta de serveis per equips SAI a Barcelona:

  • Contractes de manteniment
  • Canvi de bateries
  • Reparacions
  • Revisions i suport tècnic de diverses marques

Contacta amb nosaltres!